Senso gym

Senso gym staat voor sensorĂ¯ele gymnastiek en is een actieve vorm van fasciatherapie. Het helpt je om te leren voelen hoe je beweegt en te luisteren naar de reacties in je lichaam. Je geniet van een maximum aan beweging met een minimum aan spierkracht, telkens volgens je eigen mogelijkheden.

De bedoeling is om alle natuurlijke bewegingen in je lichaam te leren kennen. Later leer je deze bewegingen ook herkennen en toe te passen in je dagdagelijkse leven of sport. Je wordt alerter voor de manier waarop je beweegt en ontdekt op welke manier je nuttige aanpassingen kan doen.

Sensogym zorgt voor het soepel houden van het bindweefsel, herstelt de fysiologie en laat het lichaam beter functioneren. Dit zorgt voor een grotere veerkracht, mentale capaciteit en vitaliteit bij veranderende omstandigheden.

Sensogym

Great things never come from comfort zones.

Roy T. Bennett

Geniet van een gratis proefles

De lessen worden elke vrijdag gegeven in GC Colomba in de minihal door Ann. De eerste les is een gratis proefles. Kom gerust eens proberen of deze vorm van bewegen in groep iets voor jou is. Nadien wordt er gewerkt met een 10 beurten kaart (100 euro) om je motivatie te bewaren. Voor een enkele les betaal je 12 euro.

Indien je niet aanwezig kan zijn, gelieve 24u op voorhand te verwittigen.

Elke vrijdag

(niet tijdens schoolvakanties)

11:00 – 12:00

Berkenhof

Beekstraat 25

3070 Kortenberg

Boeking of annulatie

02 757 08 17