Onze visie

“Bewegen mag”

In groepspraktijk Minneveld dragen we persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel, zowel voor revalidatie als sportgericht. Op elk moment bekijken we samen met jou wat nodig is. We bieden revalidatie, blessurepreventie en houdings- en bewegingsadvies aan. Onze meerwaarde ligt in het feit dat we een paar stappen verder gaan door het trainen van de aandacht en lichaamsperceptie. Zo leer je op een meer efficiënte manier te bewegen met minder blessures en meer plezier. We laten je kennis maken met de beweging in al zijn vormen.

Ons team

Ons motto “bewegen mag” is ook na jaren de zin die in onze praktijk dagelijks weerklinkt. We zijn een dynamisch team van 3 collega’s die elkaar goed aanvullen.


Ann Roscam

Ann Roscam

Sinds jongs af aan heb ik een groeiende nieuwsgierigheid in het menselijk lichaam en zijn functioneren, vanbinnen (anatomie) en van buiten (beweging). Omdat ik daarnaast graag omga met andere mensen, ben ik als vanzelf in de kinesitherapie gerold en in sporten. Voor mij vooral lopen, veldhockey en skiën. Hierdoor verdiepte ik me in bewegingspatronen, ergonomisch bewegen en het lichaamsbewustzijn. Ik hou ervan om mensen binnen hun mogelijkheden in actie te zetten. Zowel op een zachte, rustige manier als er ‘volledig voor kunnen gaan’. ‘Runningtherapie’ en ‘Senso gym’ hebben ertoe geleid dat ik de praktijk letterlijk naar buiten heb kunnen brengen om meer te kunnen inspelen op de noden van de patiënt. Mijn passie is om mensen bewust te maken van hun houding of bewegingen om hen zo te laten evolueren naar meer zelfstandigheid in hun genezingsproces.

Ik werk eigenlijk niet, ik doe alle dagen mijn hobby!

Mijn naam is Kathleen Mesdagh. Het functioneren van de mens, de persoon in al zijn facetten blijft mij altijd al fascineren, maakt me nieuwsgierig en verwondert mij. Een mens functioneert met zijn lichaam, zijn geest, zijn persoonlijkheid, zijn ratio, zijn energie, in beweging, in een job, in een gezin, in een systeem, in gezondheid, in gezondheidsproblemen, in zijn potentieel. Ik vind het boeiend om personen te mogen behandelen, te begeleiden, te ondersteunen, mee te denken, mee te bewegen. Ik zoek graag mee naar het evenwicht, de balans tussen inspanning en ontspanning, tussen traagheid en snelheid, tussen vloeiendheid en stroefheid, tussen willen en kunnen.

Kathleen Mesdagh

Joris Schüpp

Ik heb in 2009 mijn Master in de kine aan de KU Leuven departement Hasselt behaald. Sinds mijn 5 jaar beoefen ik veel sporten, hoofdzakelijk veldvoetbal (in clubverband) maar ook skiën, zeilen, lopen, fietsen, aikido, zwemmen of andere balsporten. Ik ben altijd al gebeten geweest door beweging en door fasciatherapie bij te studeren, heb ik nog meer ingezien dat beweging zeer belangrijk is om te genezen. Ik leer graag mensen aan terug in contact te komen met hun lichaam en hun beweging want dit is in mijn ogen zeer belangrijk ter bevordering van sportprestaties of ter genezing van hun lichamelijk letsel.